U bent hier: Assortiment>Vloeren>Deurmatten
deurmat dimago modder aan schoen

Deurmatten

de vloer slijt minder, doordat je inloop van vuil en vocht voorkomt. Kies bij de voordeur een deurmat van dimago®. Dan haal je kwaliteit in huis

Kies de deurmat die het beste past bij de entree of hal van je huis. Door de grote keus verschillende kleuren en kwaliteiten slaag je zeker en vind je de vloermat die het beste bij je wensen en interieur past. 

Entry
De Entry is dé instap schoonloopmat. Door de hoogwaardige polyamide vezel is het een mat die uitstekend vocht opneemt. Een mat die gemêleerd is en daardoor bij vrijwel elke vloer een goede keus is. In verschillende standaardmaten en per meter te verkrijgen.

Royal
De Royal is echt een klasse schoonloopmat. Hij heeft de looks van een normaal tapijt. Door de hoogte en het volume kan hij veel vocht en vuil verwerken. Een uitstekende mat voor mensen die van stijl houden. In twee breedtes te verkrijgen; 130 en 200 cm.

Delta
De Delta deurmat is van een stugge vezel gemaakt waardoor de mat van zichzelf al een goed schraapvermogen heeft. Daarnaast is deze mat verkrijgbaar in uni kleuren die weer goed gecombineerd kunnen worden met de gemêleerde kleuren om zo een schitterende entree te maken. In drie breedtes te verkrijgen; 100, 130 en 200 cm.

Stripes
De Stripes heeft de combinatie schraap en schoonloop op een unieke wijze gecombineerd. Door de strepen krijgt de mat een prachtige uitstraling. En elke stap op de mat zorgt ervoor dat het vuil van de schoenen geschraapt wordt.  In verschillende standaardmaten en per meter te verkrijgen.

Dry
De Dry is een schoonloopmat die een katoen look en een hoge vochtopname heeft.

Matten van dimago® zijn in verschillende standaardmaten en per meter op maat te verkrijgen

 • Openingstijden

 • Van Nieuwkerk Verf & Wand

  Bergakkerweg 12
  8071 CE Nunspeet
  Telefoon (0341) 25 25 82
  Fax (0341) 26 16 01
  E-mail info@nieuwkerknunspeet.nl

BACK TO TOP